New Year
Loterij

 

Spectaculaire Winactie:
Uw droomtrap ligt nu binnen handbereik!

Elke klant die in november of december een trap bij ons aanschaft, doet automatisch mee aan onze exclusieve loting.

Op 3 januari zullen we live de gelukkige winnaar bekendmaken die een volledige traprenovatie wint!

 

op woensdag 3 januari 2024 om 15:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt

traprenovatie

Wat kunt u winnen?

Gesloten Trap: Een complete renovatie inclusief overzettreden, stootborden, onderkant afwerking, en uitlooptrede.

Open Trap: Renovatie met overzettreden, afdeklatten, en uitlooptrede.

โ†’ Mis deze ongekende kans niet om uw trap te transformeren in een meesterwerk van design en comfort.

โ†’ Kom naar onze showroom of neem contact op via e-mail om uw renovatie vandaag nog te bespreken.

โ†’ Bij JB Traprenovatie tillen we vakmanschap en klanttevredenheid naar een hoger niveau.

Uw trap, onze trots!

De 4 zekerheden
van
JB traprenovatie

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

๐Ÿค Eerlijkheid & integriteit

Wij geloven dat dit een van onze grootste onderscheidende factoren is. Onze prioriteit is uw volledige tevredenheid van offerte tot voltooiing. Daarom doen we nauwkeurige en gedetailleerde voorstellen en maken het onze missie om u te begeleiden naar een kwaliteitsrenovatie.

๐Ÿงน Netheid en organisatie

Ons doel is om u door het verbouwingsproces zo min mogelijk overlast te bezorgen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw huis schoon en georganiseerd blijft door gebruik te maken van normale schoenen en beschermende kleden voor op de vloeren.

๐Ÿ’Ž Streven naar perfectie

We nemen geen genoegen met minder dan het beste voor elk project waaraan we werken. We hebben de vaardigheden en ervaring om de hoogste kwaliteit te leveren, en dat is wat elk van onze klanten verdient. Wij streven naar uitmuntendheid van offerte tot oplevering.

๐ŸŽฏ Duidelijke verwachtingen

Er is niets erger dan halverwege een project te beseffen dat het beeld dat je in gedachten had niet is wat er wordt ontworpen of gebouwd. We streven ernaar om bij elke stap duidelijk te zijn en duidelijke verwachtingen te stellen aan onze klanten.


Super strakke afwerking, je ziet direct dat het gedaan is door een vakman. Hij was er keurig op tijd, is een harde werker met oog voor detail. Zeker een aanrader!

Auke de Kruijff


Wat een prettig bedrijf! Prima geholpen in de showroom, het werk werd op een korte termijn uitgevoerd, goede communicatie, zeer netjes gewerkt, alles werd schoon achtergelaten, (zelfs de oprit werd gestofzuigd ) Kortom, niets dan goeds over deze firma!

Ilse Meijer


Wij hebben meerdere bedrijven benaderd om onze trap te laten renoveren. Wij hebben voor JB gekozen omdat de prijs beduidend lager lag dan andere aanbieders en de levertijd super snel was. In de winkel was er genoeg keus en werden wij goed voorgelicht.
Dus: lagere prijs is in dit geval een hoge kwaliteit! Dank je wel JB!

Nancy Zuurendonk


Zowel telefonisch als in de showroom netjes te woord gestaan. Niet opdringerige verkoop, maar goed meedenkend. Onze trap is door Janos netjes en secuur gerenoveerd. Echt vakwerk. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

Krajendrenath Balwant-Gir

Vertel ons over uw project!

Wij helpen u graag, hier kan u de vragen beantwoorden om ons te helpen met uw specifieke wensen. Want ieder trap is persoonlijk en uniek.

Vertel ons over uw project!

Wij helpen u graag, hier kan u de vragen beantwoorden om ons te helpen met uw specifieke wensen. Want ieder trap is persoonlijk en uniek.