Laminaat traprenovatie
ONZE DIENSTEN

CPL / HPL laminaat traprenovatie

Wat is HPL en CPL laminaat precies? HPL (High Pressured Laminate) en CPL (Continious Pressed Laminate)Β overzettredenΒ zijn uit meerdere lagen opgebouwd.
‍
‍Opbouw van de treden:Β 1. Toplaag voor slijtvastheid 2. Decor laag (bedrukt decorpapier) 3. Kern laag van MDF/HDF 4. Onderlaag (vochtwerend)

Voordelen van laminaatΒ overzettreden

HPL en CPL laminaat zijn slijtvast & stootvast, er is een antislip laag in de toplaag verwerkt, extra veiligheid, zeer lange levensduur, eenvoudig in onderhoud, veel stijlen mogelijk. Wilt u ook de perfecte HPL en of CPLΒ overzettredenΒ op uw trap?

Dan bent u bij JB Traprenovatie op de juiste plek. Bekijk hieronder de assortiment van HPL en CPLΒ overzettreden.



Handig om te weten:

Wat is het verschil tussen HPL en CPL laminaat? Het verschil tussen HPL en CPL laminaat zit in de toplaag. HPL laminaat wordt gemaakt in een relatief lang productieproces, onder hoge druk. Hierdoor wordt de toplaag dikker en sterker.


Wij zijn zeer tevreden over JB traprenovatie! Het contact in de mooie, vernieuwde showroom was prettig; geduldig, duidelijk en vriendelijk. Het kleinschalige van JB voelde voor ons vertrouwd. Over de uitvoering bij ons thuis kunnen we kort zijn: “uitstekend!”
Een echte vakman die correct te werk gaat, respectvol is naar de klant, oog heeft voor details en zorg draagt voor een nette afwerking.

Ingrid Looij


Onze trap is prachtig geworden! In 1 dag is de trap professioneel gerenoveerd. Het eindresultaat mag er zijn. Op basis van de goede recensies hebben we voor JB Traprenovatie gekozen en daar hebben we absoluut geen spijt van.

Fabian


Beste Janos, wat zijn we blij met het resultaat. netjes op tijd, voorzien van alle professionele apparatuur, maar bovenal een paar gouden handen. Met een Timmermans oog de trap gemaakt en zo mooi afgewerkt. Tevens heeft hij het keurig achter gelaten. Echt een aanbeveling. Ook goed geholpen in de showroom.

Jan Den Boer


We zijn zeer tevreden over de traprenovatie van JB. Elke dag was hij op tijd en liet ook elke dag alles netjes achter. We hadden veel verwacht, maar dit overtrof zelfs onze verwachting. Heel netjes en je kan zien dat het vakmanschap er af straalt. Bedankt JB!

Remco Gaarenstroom

De toplaag of ‘slijtlaag’, de kwaliteit van het laminaat wordt vaak aangeduid met een nummer, tussen 21 en 34.

‍Residentieel gebruik:
‍1. AC1 Klasse 21 Licht gebruik
2. AC2 Klasse 22 Normaal of matig gebruik
3. AC3 Klasse 23 Intensief gebruik
‍
Commercieel gebruik:
‍1. AC3 Klasse 31 Licht commercieel gebruik
2. AC4 Klasse 32 Normaal commercieel gebruik (CPL-laminaat)
3. AC5 Klasse 33 Intensief commercieel gebruik (HPL-laminaat)
‍
JB traprenovatie maakt alleen gebruik van materialen vanaf AC4 klasse.

Laminaat traprenovatie

HPL-laminaat overzettreden

CPL-laminaat overzettreden

De 4 zekerheden
van
JB traprenovatie

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

🀝 Eerlijkheid & integriteit

Wij geloven dat dit een van onze grootste onderscheidende factoren is. Onze prioriteit is uw volledige tevredenheid van offerte tot voltooiing. Daarom doen we nauwkeurige en gedetailleerde voorstellen en maken het onze missie om u te begeleiden naar een kwaliteitsrenovatie.

🧹 Netheid en organisatie

Ons doel is om u door het verbouwingsproces zo min mogelijk overlast te bezorgen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw huis schoon en georganiseerd blijft door gebruik te maken van normale schoenen en beschermende kleden voor op de vloeren.

πŸ’Ž Streven naar perfectie

We nemen geen genoegen met minder dan het beste voor elk project waaraan we werken. We hebben de vaardigheden en ervaring om de hoogste kwaliteit te leveren, en dat is wat elk van onze klanten verdient. Wij streven naar uitmuntendheid van offerte tot oplevering.

🎯 Duidelijke verwachtingen

Er is niets erger dan halverwege een project te beseffen dat het beeld dat je in gedachten had niet is wat er wordt ontworpen of gebouwd. We streven ernaar om bij elke stap duidelijk te zijn en duidelijke verwachtingen te stellen aan onze klanten.

Hulp nodig met het
ontwerpen van je
droom trap?

Ons getalenteerde team zet zich in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice te bieden bij
elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte.

Hulp nodig met het
ontwerpen van je
droom trap?

Ons getalenteerde team zet zich in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice te bieden bij elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte.