Traprenovatie met sfeerverlichting
ONZE DIENSTEN

Traprenovatie met sfeerverlichting

Bij JB Traprenovatie kijken we verder dan alleen traprenovatie. Ook de afwerking vinden wij erg belangrijk. Daar hoort natuurlijk ook trapverlichting bij. Met onze ledverlichting creëert u op een makkelijke manier een fijne sfeer die past bij uw interieur. Mooi weggewerkt, prachtig resultaat.

Creëer sfeer met LED trapverlichting

Met LED trapverlichting kun je tegenwoordig alle kanten op. Bij JB traprenovatie hebben hierin verschillende mogelijkheden. Deze worden ‘verborgen’ onder de traptreden, zodat ze niet zichtbaar zijn als het licht uitstaat.

Met een afstandsbediening kunt u de intensiteit van het licht op elk moment aanpassen. Onze trapverlichting is dus toepasbaar op verschillende manieren.

Handig om te weten:

U kunt kiezen voor een verlichte trap. Wij leveren de trapverlichting desgewenst met sensor, zodat deze automatisch aan en uit gaat op basis van beweging.


JB traprenovatie is vanaf het eerste contact tot de oplevering van het werk echte professionals. Alles klopt: de website, Instagram, reviews, een mooie showroom met ruime assortiment voor je droomtrap. Wij hebben dezelfde dag nog een oriënterende offerte gekregen. Na het bezoek van de showroom een afspraak gemaakt. Janos werkt accuraat en netjes. Alles is tot de puntjes bedacht. Kit afwerking is een plaatje! Onze 2 trappen worden in 3 dagen bekleed inclusief verlichting voor de trap beneden. Absoluut vakmanschap voor gunstige prijs!

Bas en Galyna


Na een bezoek aan de de showroom en uitgebreide uitleg hoefden wij niet lang na te denken, ende prijs was ook netjes.
het plaatsen van de trap is zeer netjes gebeurd, geen spijt van. monteur en verkoopster een dikke tien.

Fred Hollants


Wij zijn zeer tevreden over de service van JB traprenovatie. De communicatie was vanaf het begin helder en prettig en alle afspraken zijn nagekomen. Bij extra vragen konden we altijd bij ze terecht. Toen achteraf bleek dat ze een stukje tapijt hadden weggesneden door een misverstand hebben ze direct het hele bedrag om dit te repareren vergoed. Topservice!

Julia Verwijs


Aardige monteurs,zeer vakkundig,goed gereedschap en zeer netjes opgeruimd achtergelaten en een schitterende trap afgeleverd,echt vakwerk,vooral zo doorgaan 100 punten!

Leo de Waard

Kies voor JB Traprenovatie en breng sfeer aan uw trap toe

Wilt u ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat gebruik maken van de trap, dan is het belangrijk dat u de traptreden goed kunt zien. In veel ruimtes is het gebruikelijk om wel verlichting op de overloop te hebben, maar geen verlichting specifiek voor de trap. Met alleen een lamp boven u kunt u in uw eigen schaduw komen te staan, wat het zicht natuurlijk aanzienlijk belemmert.

Traprenovatie met sfeerverlichting

De 4 zekerheden
van
JB traprenovatie

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

🤝 Eerlijkheid & integriteit

Wij geloven dat dit een van onze grootste onderscheidende factoren is. Onze prioriteit is uw volledige tevredenheid van offerte tot voltooiing. Daarom doen we nauwkeurige en gedetailleerde voorstellen en maken het onze missie om u te begeleiden naar een kwaliteitsrenovatie.

🧹 Netheid en organisatie

Ons doel is om u door het verbouwingsproces zo min mogelijk overlast te bezorgen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw huis schoon en georganiseerd blijft door gebruik te maken van normale schoenen en beschermende kleden voor op de vloeren.

💎 Streven naar perfectie

We nemen geen genoegen met minder dan het beste voor elk project waaraan we werken. We hebben de vaardigheden en ervaring om de hoogste kwaliteit te leveren, en dat is wat elk van onze klanten verdient. Wij streven naar uitmuntendheid van offerte tot oplevering.

🎯 Duidelijke verwachtingen

Er is niets erger dan halverwege een project te beseffen dat het beeld dat je in gedachten had niet is wat er wordt ontworpen of gebouwd. We streven ernaar om bij elke stap duidelijk te zijn en duidelijke verwachtingen te stellen aan onze klanten.

Hulp nodig met het
ontwerpen van je
droom trap?

Ons getalenteerde team zet zich in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice te bieden bij
elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte.

Hulp nodig met het
ontwerpen van je
droom trap?

Ons getalenteerde team zet zich in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice te bieden bij elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte.