Eikenhout traprenovatie
ONZE DIENSTEN

Eikenhout traprenovatie

Een houten trap geeft veel karakter en sfeer aan de ruimte. Eikenhout is een populair materiaal bij traprenovaties, dit komt mede door zijn goede eigenschappen:
‍
‍1. Sterk
2. Uniek vanwege de natuurlijkheid van eikenhout
3. Slijtvast en isolerend.
4. Sfeervol, altijd in de mode
5. Duurzaam

Het opbouw van eikenhoutΒ overzettreden

Multiplex is echter wel anders dan massief hout. Massief hout werkt bijvoorbeeld onder invloed van vocht en wisselende temperaturen, terwijl multiplex dat amper doet.
‍
Eigenschappen van multiplex:
‍
– Natuurlijke uitstraling
– Vlakker dan massief hout
– Gemakkelijker af te werken dan massief hout
– Werkt niet mee op vocht en wisselende temperaturen
– Trekt niet krom


Handig om te weten:

De onderlaag van Eiken hout overzettreden bestaat uit multiplex 12 mm. Dat zijn platen die zijn opgebouwd uit een oneven aantal houtfineerlagen. Deze fineerlagen zijn kruislings op elkaar verlijmd en worden geperst tot een plaat. Daarbovenop krijgt u de toplaag wat echt Eikenhout is, ongeveer 4 mm.


Beide trappen laten renoveren als eerste een prima en fijn ontvangst gehad in de showroom. Het uitvoeren door Janos was perfect niets op aan te merken alles is prima volgens afspraak en tot in de puntjes uitgevoerd, iemand die het niet alleen met zijn handen doet maar ook met zijn ziel.
Zeker een aanrader.

Adrie de Keijzer


We zijn heel tevreden met de traprenovatie door JB. Goede voorlichting en offerte, goed materiaal en eerlijke prijs. En top geplaatst. Alles volgens afspraak, een aanrader!

Frank van de Kamp


Onze trap is weer als nieuw. We hebben de trap dicht laten maken en opnieuw bekleed.
Alles is super netjes!
Top!

Paul Simons


Wij zijn erg tevreden over JB traprenovatie. Vriendelijke en meedenkende service, een uitstekend resultaat en een goede prijs/kwaliteit. Wij raden JB traprenovatie aan!

Tim Verhagen

Onderhoud van eikenhout

Het kan makkelijk met een droog doekje of en swiffer schoongemaakt worden. U kunt het ook met een zachte mondstuk stofzuigen. Waar u op moet letten is, dat u geen hardnekkige middelen gebruikt. Dit kunnen een onherstelbare schade aan een eikenhout trap veroorzaken.

Als per ongeluk vloeistof van wat voor soort dan ook langer dan 2 uur op de trede blijft, dan is dat schade niet meer weg te krijgen, omdat eikenhout vocht intrekt. Als u huisdieren heeft kunnen ze wat sneller krasjes veroorzaken, omdat eikenhout wat zachter is.

Eikenhout traprenovatie

De 4 zekerheden
van
JB traprenovatie

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

🀝 Eerlijkheid & integriteit

Wij geloven dat dit een van onze grootste onderscheidende factoren is. Onze prioriteit is uw volledige tevredenheid van offerte tot voltooiing. Daarom doen we nauwkeurige en gedetailleerde voorstellen en maken het onze missie om u te begeleiden naar een kwaliteitsrenovatie.

🧹 Netheid en organisatie

Ons doel is om u door het verbouwingsproces zo min mogelijk overlast te bezorgen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw huis schoon en georganiseerd blijft door gebruik te maken van normale schoenen en beschermende kleden voor op de vloeren.

πŸ’Ž Streven naar perfectie

We nemen geen genoegen met minder dan het beste voor elk project waaraan we werken. We hebben de vaardigheden en ervaring om de hoogste kwaliteit te leveren, en dat is wat elk van onze klanten verdient. Wij streven naar uitmuntendheid van offerte tot oplevering.

🎯 Duidelijke verwachtingen

Er is niets erger dan halverwege een project te beseffen dat het beeld dat je in gedachten had niet is wat er wordt ontworpen of gebouwd. We streven ernaar om bij elke stap duidelijk te zijn en duidelijke verwachtingen te stellen aan onze klanten.

Hulp nodig met het
ontwerpen van je
droom trap?

Ons getalenteerde team zet zich in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice te bieden bij
elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte.

Hulp nodig met het
ontwerpen van je
droom trap?

Ons getalenteerde team zet zich in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice te bieden bij elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte.