Open trappen
ONZE DIENSTEN

Traprenovatie voor open trappen

Wilt u uw open trap laten renoveren voor een moderne look? Dat is mogelijk bij JB Traprenovatie.

Voor het renoveren van een open trap zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om uw open trap alleen op het loopgedeelte te laten bekleden. Verder kunt u uw open trap rondom laten bekleden, hier hebben wij 2 afwerkingsmogelijkheden van.ย 

Wilt u uw open trap liever dicht laten maken? Dit is ook mogelijk.

Bevindt uw open trap zich in de woonkamer en wilt u er een blikvanger van maken? Lees verder voor meer informatie.

Wilt u weten wat het kost om uw open trap te laten renoveren? Neem contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom.

๏ƒซ

Handig om te weten:

Wat is het verschil tussen HPL en CPL laminaat? Het verschil tussen HPL en CPL laminaat zit in de toplaag. HPL laminaat wordt gemaakt in een relatief lang productproces, onder hoge druk. Hierdoor wordt de toplaag dikker en sterker.

Rondom trapbekleding met de egale afwerking

Bij deze optie maken wij gebruik van 2 overzettreden. U krijgt een overzettrede op de bovenkant van uw trede en een overzettrede aan de onderkant van uw trede. Het ziet er strak en modern uit.

Rondom trapbekleding met de U-kap afwerking

Bij deze optie maken wij gebruik van een overzettrede voor de bovenkant, aan de onderkant krijgt u een plaat zonder neus in dezelfde kleur als de overzettrede. Als sluiting aan de achterkant van de trede een U-kap. Er is bij deze optie een klein dik randje zichtbaar. Een wat voordeliger optie voor een rondom trapbekleding is de optie met de U-kap afwerking.

Bekleden op alleen het loopgedeelte

Bij deze optie worden de treden alleen op de bovenkant bekleed met een overzettreden. De treden worden afgewerkt met afdeklatten. De onderkant van uw trede behoudt zijn originele staat.

Het dichtmaken van de open trap

Bij JB Traprenovatie is het ook mogelijk om uw open trap dicht te laten maken. Hierbij worden gegronde MDF platen gebruikt. Werkwijze: de geronde MDF platen worden verlijmd en vast geniet tegen de achterkant van de trap aan.


Wij zijn heel erg tevreden met onze gerenoveerde trap. Van een ongeverfde nieuwbouwtrap naar een prachtig eiken houten trap die muisstil is tijdens het op en af lopen. Erg verfijnde afwerkingen en enorm strak gelegd.

Mark van der Poel


Wij hebben twee trappen laten renoveren bij JB traprenovatie en zijn erg blij met de service. We hebben steeds goede communicatie en professioneel advies gehad. Werk is volgens planning uitgevoerd, en het eindresultaat is erg strak en naar wens. Het is wel prijzig, maar vergeleken met andere aanbieders is de prijs kwaliteit verhouding goed.

Ties


Wij zijn bijzonder tevreden over het geleverde werk van JB Traprenovatie en de manier waarop dit gedaan is. Janos is een goede professional met oog voor detail. Hij is welgemanierd, rustig, vriendelijk, meedenkend en bovenal een heel harde werker.
Ook over het voortraject zijn wij erg tevreden: zowel met Sylvia als met Nikki hebben wij heel prettig contact gehad. Door hen zijn wij vooraf goed geรฏnformeerd en begeleid. Dank voor alles!
Ga zo door.

Aajรฉรฉ Vast


Een fijn bedrijf met een goed product en prima offerte. Geen gladde sales verhaaltjes en Janos is een echte vakman. Dus een echte aanrader๐Ÿ‘

Petra de Rooij

Hulp nodig met het
ontwerpen van je
droom trap?

Ons getalenteerde team zet zich in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice te bieden bij elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte.

Open trappen

De 4 zekerheden
van
JB traprenovatie

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

๐Ÿค Eerlijkheid & integriteit

Wij geloven dat dit een van onze grootste onderscheidende factoren is. Onze prioriteit is uw volledige tevredenheid van offerte tot voltooiing. Daarom doen we nauwkeurige en gedetailleerde voorstellen en maken het onze missie om u te begeleiden naar een kwaliteitsrenovatie.

๐Ÿงน Netheid en organisatie

Ons doel is om u door het verbouwingsproces zo min mogelijk overlast te bezorgen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw huis schoon en georganiseerd blijft door gebruik te maken van normale schoenen en beschermende kleden voor op de vloeren.

๐Ÿ’Ž Streven naar perfectie

We nemen geen genoegen met minder dan het beste voor elk project waaraan we werken. We hebben de vaardigheden en ervaring om de hoogste kwaliteit te leveren, en dat is wat elk van onze klanten verdient. Wij streven naar uitmuntendheid van offerte tot oplevering.

๐ŸŽฏ Duidelijke verwachtingen

Er is niets erger dan halverwege een project te beseffen dat het beeld dat je in gedachten had niet is wat er wordt ontworpen of gebouwd. We streven ernaar om bij elke stap duidelijk te zijn en duidelijke verwachtingen te stellen aan onze klanten.

Hulp nodig met het
ontwerpen van je
droom trap?

Ons getalenteerde team zet zich in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice te bieden bij
elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte.

Hulp nodig met het
ontwerpen van je
droom trap?

Ons getalenteerde team zet zich in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice te bieden bij elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte.