PVC Traprenovatie
ONZE DIENSTEN

PVC traprenovatie

Pvc staat voor polyvinylchloride, dit is een soort kunststof. PVC trapbekleding wordt steeds populairder en dat is niet vreemd: dit materiaal heeft veel voordelen. Pvc is onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, vochtbestendig, slijtvast en geluiddempend.

PVC Traprenovatie overzicht

PVC overzettreden zijn eenvoudig af te nemen met een droog doekje/plumeau of vochtige doekje zonder dat de slijtlaag aangetast wordt. U kunt het ook stofzuigen met een zachte mondstuk.

Doordat PVC vochtvrij is, is PVC ook vrij van schimmel en ideaal voor mensen die last hebben van allergie. Om de PVC krasvrij te houden is het belangrijk dat u de juiste middelen gebruikt tijdens het schoonmaken.

Handig om te weten:

Men gebruikt PVC in plak of klik vorm met een aluminium profiel. Onze unieke PVC overzettreden zijn niet te vergelijken met plak of klik PVC. Uw trap wordt bij JB Traprenovatie met unieke PVC overzettreden bekleed.


Wij zijn erg blij met onze mooie trap.
Goed geholpen in de showroom en er keurig netjes werk geleverd door een aardig, rustige man.

Joke van Honk


We hebben de dichte trap naar de eerste verdieping en de open trap naar de tweede verdieping opnieuw laten bekleden. We zijn super blij met het resultaat en de prettige samenwerking. Na afloop hebben ze alles ook weer netjes achtergelaten. Ik zou JB traprenovatie aan iedereen aanraden!

Linda Beeksma


Erg blij met onze gerenoveerde trap met pvc overzettreden.
Vakkundig gewerkt en netjes opgeleverd.

Alvin Aarnoutse


Erg tevreden over dit bedrijf en het geleverde vakwerk voor wat betreft de traprenovatie als het leggen van laminaat. De vakman komt zijn afspraken na en denkt goed mee! Werkt heel netjes. Mooi werk geleverd! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Yvonne van der Veer

JB Traprenovatie, maakt uw trap weer zo goed nieuw!

Zoekt u ook de perfecte PVC overzettreden voor in uw thuis die onderhoudsvriendelijk, slijtvast en geluiddempend zijn? Dan bent u op de juiste pagina. Hieronder kunt u ons assortiment bekijken van PVC overzettreden. Voor meer informatie en advies nodigen wij u met plezier uit om gezellig bij ons in de showroom een keertje langs te komen.

PVC Traprenovatie

Overzettreden

De 4 zekerheden
van
JB traprenovatie

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

🤝 Eerlijkheid & integriteit

Wij geloven dat dit een van onze grootste onderscheidende factoren is. Onze prioriteit is uw volledige tevredenheid van offerte tot voltooiing. Daarom doen we nauwkeurige en gedetailleerde voorstellen en maken het onze missie om u te begeleiden naar een kwaliteitsrenovatie.

🧹 Netheid en organisatie

Ons doel is om u door het verbouwingsproces zo min mogelijk overlast te bezorgen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw huis schoon en georganiseerd blijft door gebruik te maken van normale schoenen en beschermende kleden voor op de vloeren.

💎 Streven naar perfectie

We nemen geen genoegen met minder dan het beste voor elk project waaraan we werken. We hebben de vaardigheden en ervaring om de hoogste kwaliteit te leveren, en dat is wat elk van onze klanten verdient. Wij streven naar uitmuntendheid van offerte tot oplevering.

🎯 Duidelijke verwachtingen

Er is niets erger dan halverwege een project te beseffen dat het beeld dat je in gedachten had niet is wat er wordt ontworpen of gebouwd. We streven ernaar om bij elke stap duidelijk te zijn en duidelijke verwachtingen te stellen aan onze klanten.

Hulp nodig met het
ontwerpen van je
droom trap?

Ons getalenteerde team zet zich in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice te bieden bij
elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte.

Hulp nodig met het
ontwerpen van je
droom trap?

Ons getalenteerde team zet zich in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice te bieden bij elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte.