Trap renoveren Rotterdam

Trap renoveren Rotterdam

Bent u woonachtig in de omgeving Rotterdam en is uw trap aan een make-over toe? JB Traprenovatie is hét adres voor het renoveren van uw trap in Rotterdam en omstreken! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en staan altijd voor u klaar met deskundig en eerlijk advies. Wij werken enkel met de beste materialen en zorgen ervoor de uw gerenoveerde trap er niet alleen oogverblindend uitziet maar ook functioneel is!

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Laat uw trap transformeren door JB Traprenovatie

Wilt u uw trap renoveren? Bij JB Traprenovatie werken wij enkel met de hoogste kwaliteit laminaat, eikenhout en PVC trapbekleding. Ook is het mogelijk om na het renoveren van uw trap sfeerverlichting te laten plaatsen. Welk materiaal het best bij u en uw trap past, is geheel afhankelijk van uw wensen, het budget en de mogelijkheden. Op onze site vindt u een overzicht van onze recente projecten. Wij helpen u uiteraard graag bij het maken van de juiste keuze voor uw trap.

HPL versus CPL:

Naast HPL (High Pressure Laminate) zijn er nog meer laminaat soorten. Een andere bekende laminaatsoort is CPL (Continious Pressure Laminate). CPL heeft dezelfde opbouw als laminaat, maar de toplaag is dunner en wordt samengeperst door een rol.

Bij HPL worden de vezels onder hogedruk samengeperst tussen 2 platen, hierdoor komen de vezels dichter op elkaar te zitten. Doordat de vezels minder ruimte hebben om te bewegen tussen de 2 platen is het materiaal sterker dan de CPL methode.

Verschillende soorten traprenovaties

Kies voor slijtvast en onderhoudsvriendelijk laminaat

CPL en HPL laminaat is speciaal ontwikkeld voor commercieel gebruik en dus zeer geschikt voor het renoveren van een trap die (zeer) vaak gebruikt wordt en tegen een stootje moet kunnen. Naast een onderhoudsvriendelijke coating, heeft ons laminaat ook een antislip laag die voor extra veiligheid zorgt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze website vindt u een overzicht van onze recente traprenovatie projecten waarbij gebruik gemaakt is van laminaat trapbekleding.

Uw trap renoveren met sfeervol eikenhout

Vindt u duurzaamheid erg belangrijk en wilt u graag een tijdloze, warme uitstraling? Dan kunt u ervoor kiezen uw trap te renoveren met prachtig echt eikenhout. Eikenhout is een erg sterk, slijtvast en isolerend materiaal waar u jarenlang plezier van kunt hebben. U dient er wel rekening mee te houden dat hout gevoeliger is voor vlekken en beschadigingen zoals krassen dan onze andere trapbekledingen.

Omdat massief hout kan gaan werken en krom kan trekken onder invloed van vocht en wisselende temperaturen, gebruiken wij bij het renoveren van trappen altijd hout met een multiplex onderlaag.

Bij JB Traprenovatie vindt u eikenhouten trapbekleding in zeer verschillende uitvoeringen en afwerkingen die u uiteraard allemaal kunt vinden in onze showroom in Rhoon (omgeving Rotterdam).‍

Traprenovatie met onderhoudsvriendelijk PVC

Eén van meest veelgebruikte materialen bij het renoveren van trappen is PVC.  Dat dit deze kunststof zo populair is, is niet vreemd want PVC heeft veel voordelen. Zo is het materiaal niet slijtvast maar ook vochtbestendig en geluiddempend. Een andere reden waarom veel mensen bij het renoveren van hun trap kiezen voor PVC, is het feit dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Zo zijn vlekken makkelijk te verwijderen met een vochtig doekje zonder dat de beschermlaag hierbij aangetast wordt.

In ons assortiment vindt u diverse soorten PVC in bijvoorbeeld beton- of houtlook. Bent u benieuwd naar ons gehele aanbod? Kom dan langs in onze showroom nabij Rotterdam en laat u verrassen!

Trap renoveren in Rotterdam? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Tevredenheid van onze klanten staat bij ons op de eerste plaats en wij streven altijd naar perfectie. Woont u in Rotterdam en wilt u uw trap laten renoveren? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Komt u liever op de koffie of thee? Wij heten u graag welkom in onze showroom!

Contact

Heeft u vragen over onze diensten of producten? Vul dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@jbtraprenovatie.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op  06 18 55 69 22.