Traprenovatie Utrecht

Is uw trap oud en versleten en wilt u deze laten renoveren? Kies dan voor JB Traprenovatie in Utrecht. Samen met u bekijken we welke aanpassing het beste past bij uw interieur. We renoveren alle soorten trappen. Hout, staal, beton, open of dicht; met onze overzettreden maken wij uw trap weer als nieuw. Ook voor traprenovaties met verlichting bent u bij JB Traprenovatie aan het juiste adres!

Verschillende soorten traprenovaties

Laminaat traprenovatie gerealiseerd binnen één dag

Laminaat is een goede optie om uw trap mee te laten renoveren. Dit materiaal is in allerlei kleuren te verkrijgen en tevens heel erg betaalbaar. Daarnaast is laminaat makkelijk te onderhouden, waardoor het uitermate geschikt is voor een laminaat traprenovatie. Wist u overigens dat er verschillende laminaatsoorten zijn? JB Traprenovatie adviseert u graag bij het maken van een geschikte keuze.

Pvc-traprenovatie gerealiseerd binnen één dag

De trap wordt dagelijks gebruikt in huis. Iedere keer wordt er druk uitgeoefend op precies dezelfde plekken, wat zorgt voor slijtage. Een trapbekleding van pvc is een uitstekend alternatief voor een traprenovatie of de afwerking van uw trap. Met één van de decors van JB Traprenovatie geeft u de trap een persoonlijke touch. Maak meteen een afspraak met ons en bekijk de diverse mogelijkheden om uw oude trap in een nieuw jasje te steken. Dit kan zowel met als zonder ledverlichting.

Het eenvoudige onderhoud van laminaat trapbekleding

Overzettreden van laminaat zijn eenvoudig af te nemen met een droge of vochtige doek zonder dat de slijtlaag aangetast wordt. U kunt de treden ook stofzuigen met een zacht mondstuk van de stofzuiger. Laminaat is vochtvrij en vrij van schimmel. Daardoor is dit materiaal ideaal voor mensen die last hebben van allergieën. Om de laminaat trapbekleding krasvrij te houden is het belangrijk dat u de juiste middelen gebruikt tijdens het schoonmaken.

De voordelen van traprenovatie door JB Traprenovatie

  • Geen sloop- en metselwerk
  • Behang, leuningen, muur- en vloeroppervlaktes blijven intact
  • Kleur- en slijtvast
  • Korte renovatietijd
  • Breed scala aan modellen en patronen
  • Waardetoevoeging van uw woning

De 4 zekerheden
van
JB traprenovatie

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

🤝 Eerlijkheid & integriteit

Wij geloven dat dit een van onze grootste onderscheidende factoren is. Onze prioriteit is uw volledige tevredenheid van offerte tot voltooiing. Daarom doen we nauwkeurige en gedetailleerde voorstellen en maken het onze missie om u te begeleiden naar een kwaliteitsrenovatie.

🧹 Netheid en organisatie

Ons doel is om u door het verbouwingsproces zo min mogelijk overlast te bezorgen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw huis schoon en georganiseerd blijft door gebruik te maken van normale schoenen en beschermende kleden voor op de vloeren.

💎 Streven naar perfectie

We nemen geen genoegen met minder dan het beste voor elk project waaraan we werken. We hebben de vaardigheden en ervaring om de hoogste kwaliteit te leveren, en dat is wat elk van onze klanten verdient. Wij streven naar uitmuntendheid van offerte tot oplevering.

🎯 Duidelijke verwachtingen

Er is niets erger dan halverwege een project te beseffen dat het beeld dat je in gedachten had niet is wat er wordt ontworpen of gebouwd. We streven ernaar om bij elke stap duidelijk te zijn en duidelijke verwachtingen te stellen aan onze klanten.

Vragen? Neem contact op met ons

Bij een traprenovatie is professioneel advies heel erg belangrijk. JB Traprenovatie te Utrecht staat u graag te woord op een deskundige manier. Wij leggen u zorgvuldig het verschil uit tussen onze trapbekleding en andere soorten. Neem gerust contact op ons voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.