Traprenovatie Rotterdam

Is uw trap oud en/of versleten en kan deze wel een makeover gebruiken? JB Traprenovatie heeft meer dan 15 jaar ervaring met het opknappen van trappen en is al jaren een begrip op het gebied van traprenovatie in Rotterdam en omstreken! Wij werken enkel met de beste, hoogwaardige materialen en professionele vaklui. We staan altijd voor u klaar met eerlijk en deskundig advies en streven te allen tijde naar een fraai en functioneel eindresultaat.

Uw gesloten of open trap laten renoveren door JB Traprenovatie

JB Traprenovatie is hét adres voor traprenovatie in Rotterdam en omgeving. Door onze jarenlange ervaring met het renoveren een breed scala aan trappen kunnen wij onze klanten altijd voorzien van het beste advies. Of u nu een gesloten of open trap graag van deze pagina die gekoppeld stond aan de link van de open trap, het oude adres en oude foto’s veranderen naar het nieuwe foto staat op de website en het nieuwe adres. Heeft die u wilt laten renoveren, er is geen uitdaging die wij uit de weg gaan.

We kijken bij een traprenovatie niet alleen naar uw smaak, budget en de mogelijkheden, maar houden ook rekening met uw levensstijl. We willen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw gerenoveerde trap en werken enkel met laminaat, eikenhout en PVC van de hoogste kwaliteit. 

Wilt u een afspraak maken voor traprenovatie in Rotterdam, dan gaan wij eerst met u in gesprek om uw eisen en wensen te bespreken en u te helpen bij het maken van de juiste, duurzame keuzes. Wilt u zich alvast laten inspireren door ons werk? Bekijk dan hier een overzicht van onze recente projecten.

Traprenovatie met laminaat

Wilt u een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke trap, dan is traprenovatie met laminaat een goede keuze. Bij traprenovatie gebruiken wij CPL en HPL laminaat. Dit laminaat is verkrijgbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen en kleuren en is ontwikkeld voor commercieel gebruik wat betekent dat het zeer geschikt is als vloerbedekking voor een trap die tegen een stootje moet kunnen. Naast een onderhoudsvriendelijke coating, heeft CPL en HPL laminaat ook een antisliplaag die voor extra veiligheid zorgt.

Traprenovatie met hout

Eikenhout is een tijdloos, duurzaam materiaal dat zorgt voor een warme uitstraling. Eikenhout is slijtvast en isolerend en met goed onderhoud kunt u er jarenlang plezier van hebben. U dient er wel rekening mee te houden dat hout gevoeliger is voor vlekken en beschadigingen dan laminaat en PVC. Het is dus zeer belangrijk dat u bij het schoonmaken geen agressief middelen gebruikt. Massief hout kan gaan werken en krom trekken onder invloed van vocht en wisselende temperaturen. Om dit te voorkomen maken wij altijd gebruik van echt hout met een multiplex onderlaag.

Bij JB Traprenovatie nabij Rotterdam vindt u een zeer groot assortiment eikenhout in diverse uitvoeringen en afwerkingen. Bent u benieuwd naar ons gehele aanbod? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Rhoon (ten zuidwesten van Rotterdam) waar u maar liefst 16.000 m2 aan vloeren vindt!

De 4 zekerheden
van
JB traprenovatie

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

🤝 Eerlijkheid & integriteit

Wij geloven dat dit een van onze grootste onderscheidende factoren is. Onze prioriteit is uw volledige tevredenheid van offerte tot voltooiing. Daarom doen we nauwkeurige en gedetailleerde voorstellen en maken het onze missie om u te begeleiden naar een kwaliteitsrenovatie.

🧹 Netheid en organisatie

Ons doel is om u door het verbouwingsproces zo min mogelijk overlast te bezorgen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw huis schoon en georganiseerd blijft door gebruik te maken van normale schoenen en beschermende kleden voor op de vloeren.

💎 Streven naar perfectie

We nemen geen genoegen met minder dan het beste voor elk project waaraan we werken. We hebben de vaardigheden en ervaring om de hoogste kwaliteit te leveren, en dat is wat elk van onze klanten verdient. Wij streven naar uitmuntendheid van offerte tot oplevering.

🎯 Duidelijke verwachtingen

Er is niets erger dan halverwege een project te beseffen dat het beeld dat je in gedachten had niet is wat er wordt ontworpen of gebouwd. We streven ernaar om bij elke stap duidelijk te zijn en duidelijke verwachtingen te stellen aan onze klanten.

Een afspraak voor traprenovatie in Rotterdam maken

Wilt u een afspraak maken voor traprenovatie in Rotterdam? Ons ervaren team zet zich altijd in om u uitstekend vakmanschap en de beste persoonlijke service te leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor traprenovatie in Rotterdam? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.