Traprenovatie Roosendaal

Traprenovatie Roosendaal

Kan uw trap wel een make-over gebruiken? JB Traprenovatie is al jaren een begrip op het gebied van traprenovatie in Roosendaal en omstreken! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het opknappen van trappen en werken enkel met de beste, hoogwaardige materialen en professionele vaklui. Wij staan altijd voor u klaar met eerlijk en deskundig advies en streven naar een eindresultaat dat niet alleen fraai maar ook functioneel is.

 

Uw trap laten renoveren door JB Traprenovatie

JB Traprenovatie is niet voor niets hét adres voor traprenovatie in Roosendaal en omstreken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten altijd voorzien van het beste advies en gaan wij geen uitdaging uit de weg. We kijken bij een traprenovatie niet alleen naar uw smaak, budget en de mogelijkheden maar houden ook rekening met uw levensstijl. We willen uiteraard dat u zo lang mogelijk plezier kunt hebben van uw gerenoveerde trap en daarom werken wij enkel met laminaat, eikenhout en PVC van de hoogste kwaliteit.

Wilt u een afspraak maken voor traprenovatie in Roosendaal, dan gaan wij altijd eerst met u in gesprek om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het maken van de juiste, duurzame keuzes. Bent u benieuwd naar ons werk en wilt u zich alvast laten inspireren? Bekijk dan hier een overzicht van onze recente projecten.

 

Traprenovatie met laminaat

Voor een slijtvast en onderhoudsvriendelijke trap is traprenovatie met laminaat een goede keuze. CPL en HPL laminaat is ontwikkeld voor commercieel gebruik en dus zeer geschikt voor het renoveren van een trap die (zeer) vaak gebruikt wordt en tegen een stootje moet kunnen. Naast een onderhoudsvriendelijke coating, heeft dit laminaat ook een antisliplaag die voor extra veiligheid zorgt. CPL en HPL laminaat is verkrijgbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen en kleuren.

Traprenovatie met hout

Vindt u duurzaamheid erg belangrijk en houdt u van een tijdloze, warme uitstraling? Eikenhout is een zeer sterk, slijtvast en isolerend materiaal waar u jarenlang plezier van kunt hebben. U dient er wel rekening mee te houden dat hout gevoeliger is voor vlekken en beschadigingen dan laminaat en PVC. Massief hout kan gaan werken en krom trekken onder invloed van vocht en wisselende temperaturen. Om dit te voorkomen maken wij altijd gebruik van echt hout met een multiplex onderlaag.

Bij JB Traprenovatie vindt u eikenhout in breed scala aan uitvoeringen en afwerkingen die u uiteraard allemaal kunt komen bekijken in onze showroom in Rhoon nabij Roosendaal.

Traprenovatie met PVC

PVC heeft veel voordelen en is dan ook één van meest veelgebruikte materialen bij traprenovatie. PVC is zeer slijtvast, vochtbestendig en geluiddempend. Een andere reden waarom veel mensen bij een traprenovatie voor PVC kiezen, is het feit dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Vlekken zijn met een vochtig doekje makkelijk te verwijderen zonder dat het materiaal aangetast wordt.

Of u nu een industriële betonlook wilt of gaat voor de warme uitstraling van hout, u kunt bij ons terecht voor PVC in alle denkbare afwerkingen. Bent u benieuwd naar het gehele assortiment? Kom dan langs in de showroom van JB Traprenovatie bij Roosendaal!

Traprenovatie in Roosendaal? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u woonachtig in Roosendaal en wilt u uw trap laten renoveren? Ons ervaren team zet zich altijd in om uitstekend vakmanschap en de beste persoonlijke service te leveren. Wilt u weten wat de mogelijkheden en de kosten voor traprenovatie zijn? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten of producten? Vul dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@jbtraprenovatie.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 06 18 55 69 22. Wij heten u uiteraard ook graag welkom in onze showroom aan de Koperhoek in Rhoon!