Traprenovatie Rhoon

Uw trap laten renoveren door JB Traprenovatie

Kan uw trap wel een upgrade gebruiken? Bij JB Traprenovatie bent u bij aan het juiste adres. Onze collega’s en vakkundige monteurs staan er klaar voor om onze klanten in heel Nederland een deskundig advies te geven over traprenovatie.

JB Traprenovatie is een familiebedrijf en heeft ruime ervaring met het opknappen van trappen. Bent u er klaar voor om uw trap een nieuwe look te geven die absoluut gezien mag worden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Traprenovatie in Rhoon en omstreken

Traprenovatie in Rhoon en omstreken is een vakwerk. Heeft u een open trap en wilt u die ook mee laten nemen in de renovatie? Dat kan bij ons. Uw open trap kan enkelzijdig bekleed worden, hiernaast kan u er ook voor kiezen om uw open trap volledig, rondom te laten bekleden. Heeft u een dichte trap? Uw dichte trap wordt in Rhoon en omstreken bekleed door overzettreden, stootborden en een onderkant afwerking.

Uw trap wordt niet alleen het eyecatcher van uw woning, maar het wordt ook functioneel en veilig voor uw familie. Wij kijken bij een traprenovatie niet alleen naar uw smaak, budget en de mogelijkheden, maar houden ook rekening met uw levensstijl. Wij willen dat u zo lang mogelijk plezier kunt hebben van uw gerenoveerde trap.

Wilt u een afspraak maken voor traprenovatie in Rhoon, dan gaan wij altijd eerst met u in gesprek om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het maken van de juiste, duurzame keuzes. Bent u benieuwd naar ons werk en wilt u zich alvast laten inspireren? Bekijk dan hier een overzicht van onze recente projecten.

Traprenovatie met laminaat

Voor een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke trap is traprenovatie met laminaat een goede keuze. CPL en HPL laminaat is verkrijgbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen en kleuren en is ontwikkeld voor commercieel gebruik wat betekent dat dit laminaat zeer geschikt is voor het renoveren van een trap die tegen een stootje moet kunnen. Naast eenonderhoudsvriendelijke coating, heeft CPL en HPL laminaat ook een antisliplaag die voor extra veiligheid zorgt. Ideaal dus als u rondrennende kinderen en/of huisdieren heeft.

Traprenovatie met hout

Houdt u van een tijdloze, warme uitstraling? Eikenhout is een zeer duurzaam, slijtvast en isolerend materiaal waar u jarenlang plezier van kunt hebben. U dient er wel rekening mee te houden dat hout gevoeliger is voor vlekken en beschadigingen dan laminaat en PVC. Massief hout kan gaan werken en krom trekken onder invloed van vocht en wisselende temperaturen. Om dit te voorkomen maken wij altijd gebruik van echt hout met een multiplex onderlaag.

Bij JB Traprenovatie in Hendrik-Ido-Ambacht vindt u eikenhout in een breed scala aan uitvoeringen en afwerkingen die u uiteraard allemaal kunt komen bekijken in onze showroom.

Maak een afspraak voor traprenovatie in Rhoon

Wilt u een afspraak maken voor traprenovatie in Rhoon? Ons ervaren team zet zich altijd in om u uitstekend vakmanschap en de beste persoonlijke service te leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor traprenovatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten of producten? Vul dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@jbtraprenovatie.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 06 18 55 69 22. Wij heten u uiteraard ook graag welkom in onze showroom aan de Ecologieweg 15 in Hendrik-Ido-Ambacht!