Traprenovatie Gouda

Traprenovatie Goud

Wilt u uw oude, versleten trap laten renoveren? JB Traprenovatie in Gouda staat voor u klaar! Wij kiezen samen met u de juiste aanpassing voor uw interieur en voeren renovaties uit van allerlei soorten trappen. Of u nu een open of dichte trap heeft, wij maken deze weer als nieuw. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor een traprenovatie met verlichting.

Traprenovatie Gouda

Traprenovatie Goud

Wilt u uw oude, versleten trap laten renoveren? JB Traprenovatie in Gouda staat voor u klaar! Wij kiezen samen met u de juiste aanpassing voor uw interieur en voeren renovaties uit van allerlei soorten trappen. Of u nu een open of dichte trap heeft, wij maken deze weer als nieuw. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor een traprenovatie met verlichting.

Traprenovatie Gouda

Diverse soorten traprenovaties

Laminaat traprenovatie

Laminaat is een goede keuze om een traprenovatie mee te laten uitvoeren. Dit materiaal is zeer betaalbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook is laminaat onderhoudsvriendelijk, waardoor het vaak gekozen wordt voor de renovatie van trappen. Daarnaast heeft laminaat een goede antisliplaag die voor veiligheid zorgt. Verder zorgen zij nog voor een geluiddempende effect op uw trap. U kunt kiezen uit 2 verschillende soorten laminaten. JB Traprenovatie helpt u graag bij het uitzoeken van de geschikte soort.


Uitstekend geholpen, fijne mensen en zeer tevreden met het eindresultaat!

Sander Schreuder


Wij hebben niet alleen onze trap, maar ook onze vensterbanken laten renoveren. Het resultaat is prachtig! Alles eikenhout. JB geeft heel goede service, perfect resultaat en heel fijn meedenken. Dik tevreden!

P Pieter


Erg blij met hoe de trap is geworden. Ze zijn erg netjes en vriendelijk te werk gegaan. Als we ooit nog is een traprenovatie nodig hebben, dan komen we zeker terug.

Robin van Dijk

PVC traprenovatie

Een trap is een veelgebruikt onderdeel van uw woning. Dagelijks wordt er druk uitgeoefend op exact dezelfde plekken, wat slijtage veroorzaakt. Pvc is een perfect alternatief voor een traprenovatie in Gouda. De pvc decors van JB Traprenovatie geven de trap stuk voor stuk een persoonlijke uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan direct een afspraak met ons en ontdek hoe wij uw oude trap in een nieuw jasje kunnen steken. Een traprenovatie met pvc is meestal binnen één dag gerealiseerd door ons.

Traprenovatie Gouda
 Traprenovatie Gouda

Het onderhoudsvriendelijke karakter van PVC en Laminaat trapbekleding

Bij trap met een pvc en laminaat afwerking zijn de overzettreden eenvoudig af te nemen met een droge of vochtige doek zonder dat de slijtlaag wordt aangetast. Tevens kunt u de treden stofzuigen met een zacht mondstuk. Door de vocht- en schimmelvrije eigenschap van pvc en laminaat is dit het ideale materiaal voor mensen die last hebben van allergieΓ«n. Pvc en laminaat trapbekleding krasvrij houden doet u door de juiste middelen te gebruiken tijdens het reinigen.Β 

De voordelen van traprenovatie door JB Traprenovatie

Wanneer u kiest voor een traprenovatie door JB Traprenovatie in Gouda ervaart u tal van voordelen.Β 

  • U heeft geen last van sloop- en metselwerk.
  • Het behang, de leuningen en muur- en vloeroppervlaktes blijven intact.
  • Uw trap is kleur- en slijtvast.
  • Wij garanderen vakmanschap.Β 
  • JB Traprenovatie heeft een breed scala aan modellen en patronen.
  • Een traprenovatie is een waardevolle toevoeging aan uw woning.
Traprenovatie Gouda

Hulp nodig bij het ontwerpen van uw droomtrap?

Ons getalenteerde team zet zich bij elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte, optimaal in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en een uitstekende service te bieden. Dit bieden wij u

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

🀝 Eerlijkheid & integriteit

Eerlijkheid en integriteit zijn de factoren waarmee we ons het meest onderscheiden. Het is onze prioriteit om u tevreden te maken, van offerte tot voltooiing van het project. Daarom zorgen we voor nauwkeurige en gedetailleerde voorstellen en is het onze missie om te begeleiden naar een kwaliteitsrenovatie.

🧹 Netheid en organisatie

Het doel van JB Traprenovatie is om u zo min mogelijk overlast te bezorgen bij het verbouwingsproces. We zetten ons 100% in om uw huis schoon en georganiseerd te houden door gebruik te maken van normale schoenen en beschermende kleden voor op de vloeren.

πŸ’Ž Streven naar perfectie

Voor elk project waaraan wij werken nemen we geen genoegen met minder dan het beste. Dankzij onze vaardigheden en ervaring leveren we de hoogste kwaliteit, en dat is wat elk van onze klanten verdient. Wij streven te allen tijde naar uitmuntendheid: van offerte tot de oplevering van uw traprenovatie.

🎯 Duidelijke verwachtingen

Bij elke stap die we zetten scheppen we duidelijke verwachtingen naar onze klanten. Zo waarborgen we dat het beeld dat ze in gedachten hebben overeenkomt met wat wij ontwerpen of bouwen. Heeft u interesse in een traprenovatie in Gouda en omgeving? Vraag dan direct een offerte aan bij JB Traprenovatie!

Laat u adviseren door ons

Professioneel advies is essentieel bij een traprenovatie. Daarom staat JB Traprenovatie in Gouda u graag te woord om op een deskundige manier te adviseren. Zo komt u te weten wat het verschil is tussen onze trapbekleding en andere soorten. Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak vast te leggen met één van onze medewerkers.

Traprenovatie Gouda