Traprenovatie Den Haag

Traprenovatie Den Haag

Heeft uw oude trap zijn beste tijd gehad en is deze toe aan vernieuwing? JB Traprenovatiei n Den Haag staat voor u klaar om de renovatie uit te voeren. Wij renoveren alle soortentrappen en bekijken samen met u welk materiaal het beste bij uw interieur past. Open of dichte trappen; met behulp van onze overzettreden maken wij iedere trap weer als nieuw. Bovendien doen wij ook traprenovaties met verlichting.

Allerlei soorten traprenovaties

Traprenovatie met laminaat

Laminaat is een uitstekende optie voor een traprenovatie. Dit materiaal is heel ergbetaalbaar en te verkrijgen in diverse kleuren. Daarnaast heeft laminaat een goedeantisliplaag die voor veiligheid zorgt. Verder zorgen zij nog voor een geluiddempende effectop uw trap. Wist u trouwens dat er verschillende soorten laminaat bestaan? Wij geven ugraag advies bij het kiezen van de geschikte laminaatsoort voor uw trap.

Traprenovatie met PVC

De trap wordt dag in dag uit meerdere malen gebruikt. Elke keer wordt er druk uitgeoefend op dezelfde plekken, waardoor er slijtage ontstaat. Trapbekleding van pvc is daarom een goed alternatief voor de renovatie of afwerking van uw trap. JB Traprenovatie heeft allerlei decors waarmee u de trap gegarandeerd een persoonlijke uitstraling geeft. Dit is mogelijk met of zonder verlichting. Plan meteen een afspraak in met ons en ontdek de renovatiemogelijkheden die er zijn om uw trap in een gloednieuw jasje te steken.

Het eenvoudige onderhoud van PVC en Laminaat overzettreden

PVC en Laminaat overzettreden zijn bijzonder makkelijk af te nemen zonder dat de slijtlaag aangetast wordt. Dit doet u met een droge of vochtige doek. U kunt de traptreden ook stofzuigen met een zacht mondstuk. Verder is zijn ze vocht- en schimmelvrij. Hierdoor is het een ideale materiaalsoort voor wie last heeft van allergieën. Wilt u de trapbekleding krasvrij houden, dan is het belangrijk om tijdens het schoonmaken de juiste middelen te gebruiken

De voordelen van traprenovatie door JB Traprenovatie

Uw trap laten renoveren door JB Traprenovatie in Den Haag brengt heel wat voordelen met zich mee
  • Er komt geen sloop- en metselwerk aan te pas.
  • Wij garanderen vakmanschap.
  • Uw behang, leuningen, muur- en vloeroppervlaktes blijven intact.
  • JB Traprenovatie heeft een breed scala aan modellen en patronen.
  • Het materiaal is kleur- en slijtvast.
  • Een traprenovatie geeft uw woning extra waarde.

Contacteer ons voor meer informatie

Professioneel advies is essentieel wanneer u een traprenovatie wilt laten uitvoeren. Wij staan u daarom graag te woord op een vakkundige manier. JB Traprenovatie in Den Haag legt u met veel zorg het verschil uit tussen onze trapbekleding en andere soorten. Contacteer ons direct voor meer informatie of om een afspraak vast te leggen.

Hulp nodig om uw droomtrap te ontwerpen?

Ons getalenteerde team gaat bij elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte, tot het uiterste om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en een uitstekende klantenservice te bieden.

Wat kunt u verwachten van JB Traprenovatie?

Eerlijkheid en integriteit

Eén van onze grootste onderscheidende factoren is eerlijkheid en integriteit. Het is onze prioriteit om u tevreden te maken, van offerte tot voltooiing van het project. Om dit te waarborgen doen we nauwkeurige en gedetailleerde voorstellen en is het onze missie om u naar een kwalitatieve renovatie te begeleiden.

Netheid en organisatie

Wij streven ernaar om u bij het verbouwingsproces zo weinig mogelijk overlast te bezorgen. Daarom zetten we ons maximaal in om te garanderen dat uw huis schoon en georganiseerd blijft. We maken gebruik van normale schoenen en leggen beschermende kleden voor op uw vloeren.

Streven naar perfectie

JB Traprenovatie neemt geen genoegen met minder dan het beste voor ieder project waaraan we werken. Onze medewerkers hebben de juiste vaardigheden en ervaring om hoogwaardige kwaliteit te leveren, en dat is wat elke klant verdient. Wij gaan voor uitmuntendheid van offerte tot oplevering.

Duidelijke verwachtingen

Bij elke stap die we maken scheppen we duidelijke verwachtingen naar onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat het beeld dat ze in gedachten hebben overeenkomt met wat er in het echt ontworpen of gebouwd wordt. Heeft u ook een interesse in een traprenovatie in Den Haag? Vraag dan meteen een offerte aan bij JB Traprenovatie!