Traprenovatie Barendrecht

Is uw trap aan een make-over toe? JB Traprenovatie is al jaren een begrip op het gebied van traprenovatie in Barendrecht en omstreken! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het renoveren van trappen en werken enkel met de beste materialen en professionele vaklui. Wij staan voor u klaar met deskundig advies en gaan altijd voor een eindresultaat dat fraai én functioneel is!

Laat uw trap renoveren door JB Traprenovatie

JB Traprenovatie is uw partner voor traprenovatie in Barendrecht. Wij kunnen meestal binnen 1 dag uw oude trap vernieuwen met stijlvolle HPL-laminaat overzettreden. Onze vakkundige monteurs zetten zich in om u het beste kwaliteit te leveren. Voor ons is geen uitdaging te groot. Wilt u meer weten over het werkproces? Onze collega’s geven u eerlijk en deskundig advies in de showroom in Hendrik-Ido-Ambacht.

U kunt binnen 1 dag genieten van uw gerenoveerde trap met HPL-laminaat overzettreden.Wij werken enkel met de hoogste kwaliteit HPL-laminaat, bij een traprenovatie kijken wij niet alleen naar uw smaak, budget en de mogelijkheden maar ook naar uw levensstijl. Wij willen namelijk dat u zo lang mogelijk van uw gerenoveerde trap kunt genieten en het is daarom erg belangrijk dat deze er niet alleen mooi uitziet maar ook functioneel is.

Als u een afspraak wilt maken voor traprenovatie in Barendrecht, gaan wij eerst met u in gesprek om uw samen met u uw wensen te bespreken en u te helpen bij het kiezen van het geschikte materiaal. Wilt u zich alvast laten inspireren in stijlen en decors? Bekijk hier dan

 

Traprenovatie met HPL-laminaat

HPL-laminaat één van meest veelgebruikte materialen bij traprenovatie. Heeft u graag een slijtvast en onderhoudsvriendelijke trap? Dan is een traprenovatie met HPL-laminaat voor u de juiste keuze. HPL laminaat is speciaal ontwikkeld materiaal voor commercieel gebruik en dus zeer geschikt voor het renoveren van een trap die vaak gebruikt wordt en tegen een stootje moet kunnen.

Naast een onderhoudsvriendelijke coating, heeft dit HPL-laminaat ook een hoge antisliplaag en is vochtbestendig die voor extra veiligheid zorgt. HPL laminaat is verkrijgbaar in meerdere verschillende stijlen en kleuren waardoor u altijd een trapbekleding kunt vinden die past bij uw smaak en interieur.

Traprenovatie met PVC

PVC is een kunststof materiaal die toegepast wordt bij traprenovatie. Er zijn verschillende soorten PVC’s. Wij maken alleen gebruik van PVC overzettreden, dat houdt in dat het één geheel is met een onderlaag. U krijgt dus geen aluminium profiel op uw trap gemonteerd.

Onze PVC overzettreden zijn één geheel met een neus erop bevestigd, om uw trap netjes af te kunnen werken. Dit zorgt voor een fijner loop ervaring op de trap. Hiernaast hebben onze PVC overzettreden een antislip laag en zijn slijtvast.

Een andere reden waarom mensen bij een traprenovatie voor PVC kiezen, is het feit dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Vlekken zijn met een vochtig doekje makkelijk te verwijderen zonder dat het materiaal hierdoor aangetast wordt.

Of u nu het liefst een trap in beton- of houtlook hebt, in ons assortiment vindt u diverse soorten PVC. Bent u benieuwd naar ons gehele aanbod? Kom dan langs in de showroom van JB Traprenovatie in Hendrik-Ido-Ambacht!

Traprenovatie in Barendrecht? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Woont u in de regio Barendrecht en wilt u uw trap laten renoveren? Ons ervaren team zet zich in om u uitstekend vakmanschap en de beste persoonlijke service te bieden. Geen enkele traprenovatie is hetzelfde, hierdoor bieden wij iedereen een eigen en bij de klant passend advies. Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor traprenovatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of wilt u liever een kijkje nemen in onze showroom? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

Contact

Wanneer u ervoor kiest om uw trappen in Barendrecht te laten renoveren, bent u zeker van een schitterende resultaat. Voordelen van traprenovatie bij JB Traprenovatie: onderhoudsvriendelijk, kras- en stootvast, hoge antislip waarde en het materiaal heeft een dempend effect. Wacht niet langer en neem contact met ons op via +31618556922. Wij heten u uiteraard ook graag welkom in onze showroom aan de Ecologieweg 15 in Hendrik-Ido-Ambacht!