Traprenovatie Alphen aan den Rijn

Traprenovatie Alphen aan den Rijn

Is een traprenovatie mogelijk bij een open trap? Vraag dan naar de mogelijkheden bij JB Traprenovatie, wij leggen het graag aan je uit hoe dat in zijn werk gaat. Na verloop van tijd kan de trap verslijten. Als u denkt dat dit ook zo is met uw trap, aarzel dan niet, maar laat deze renoveren door een vakman! Wanneer is de tijd hiervoor? Dit wordt meestal aangegeven met duidelijke borden. Aan de buitenkant is te zien dat de trap al versleten, mogelijk beschadigd, incompleet is, sommige onderdelen zitten los. Het kan ook onstabiel en onveilig worden. Open traprenovatie Rhoon.

Een open traprenovatie:

Een open traprenovatie geeft een metamorfose aan de trap. Een trap is een belangrijk onderdeel van elk interieur. Wilt u uw open trap een nieuwe look geven? Een is de oplossing. Of uw trap nu recht, geknikt of gedraaid is. Elke open trap kunnen wij renoveren.

Bij een open trap zijn de treden niet afgesloten maar zweven deze. Hier zitten dus geen stootborden tussen, zoals bij een. Bij een traprenovatie plaatsen bij nieuwe overzettreden over de bestaande treden. Geen hak- of breekwerk.

 

Open trap dicht laten maken?

Het is ook mogelijk om uw open trap dicht te maken in combinatie met een traprenovatie. Wij plaatsen dan zelf stootborden tussen de treden zodat uw open trap dicht is. Een trap dicht maken kan zijn omdat u simpelweg graag een dichte trap wilt, maar een dichte trap geeft ook meer veiligheid in een gezin met kleine kinderen. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of u brengt een bezoek aan onze showroom. Tijdens dit gesprek laten wij de vele mogelijkheden en combinaties zien die er zijn voor uw dichte trap. Zo kunt u ook kiezen voor led verlichting onder de treden wat een mooi effect geeft. Daarnaast geven wij gelijk een op maat gemaakte offerte speciaal voor uw trap.

 

De voordelen van traprenovatie door JB Traprenovatie

–         Geen sloop- en metselwerk

–         Behang, leuningen, muur- een vloeroppervlaktes blijven intact

–         Kleurvast en slijtvast

–         Korte renovatie tijd

–         Breed scala aan modellen en patronen

–         Waarde toevoeging van uw woning

Vragen en of een afspraak inplannen?

Bij JB traprenovatie is professioneel advies heel belangrijk, JB Traprenovatie staat u graag te woord. Wij leggen u graag het verschil uit tussen andere soorten trapbekleding en de trapbekleding van JB Traprenovatie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Open traprenovatie Rhoon.